La Purina, îmbunătățim eficiența folosirii apei în operațiunile noastre.
Ne concentrăm pe cele mai intense procese care implică apă din fabrica noastră, cum ar fi retortele (folosite pentru sterilizarea hranei umede) și tunelurile cu abur (folosirea pentru gătirea hranei) din fabricile care produc hrană umedă. De câțiva ani, fabricile au implementat modificări de proiectare a echipamentelor pentru a recupera și reutiliza apa folosită în cadrul procesului, de exemplu, în cazul retortelor. De asemenea, am creat o rețea de specialiști chiar în fabrici, care sunt susținuți de experții noștri centrali, pentru a identifica și aduce soluții prin care să economisim mai multă apă (precum și energie) în timpul acestor procese. În cele din urmă, echipele din fabrică monitorizează aceste procese pentru a asigura consumul de apă la nivelul standard definit, în timp ce le permit echipelor să reacționeze și să pună în aplicare măsuri de atenuare în caz de abateri.
În plus față de munca axată pe marii utilizatori menționați mai sus, fabricile organizează evenimente pentru a face cunoscută problema folosirii apei, prin video-uri sau concursuri de urmărire a scurgerilor de apă.